کک نفتی
تجارتگرام
موجود
۳۰٫۰۰۰ - ۲۴٫۰۰۰
- آخرین بروزرسانی: ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
توضیحات کک نفتی
سفارش کک نفتی به عنوان یک محصول صادراتی، نیاز به مهارت و داشتن دانش کافی در این زمینه دارد. اگر محصول داخلی نیز خریداری شود باید به نوع، کیفیت و درجهی آن توجه شود تا مناسب با نیاز و خواستهی شما باشد. برای خرید کک نفتی این محصول، هزینهی بسیاری صرف میشود، در صورتی که خرید با موفقیت انجام نشود، باعث هدر رفتن سرمایه و زمان مفید میشود. به همین دلیل بهتر است. درصورت نداشتن اطلعات کافی در این زمینه از افراد متخصص راهنمایی بگیرید.
قیمت کک نفتی
کک نفتی به صورت آزمایشگاهی و صنعتی موجود است. قیمت کک نفتی به دلیل اینکه محصول نفتی است رابطهی مستقیمی با قیمت روزانهی جهانی نفت دارد. با افزایش قیمت نفت، قیمت کک نفتی نیز بالا میرود. همچنین کک نفتی میتواند یک محصول وارداتی باشد. به همین دلیل قیمت ارز نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. اگر هم به صورت داخلی تولید شود، هزینهی تولید، مواد اولیه، و فرآیند تولید روی قیمت تمام شدهی آن تاثیر دارد. درصورتی که برای قیمت کک صنعتی نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید، کارشناسان ما در تجارت گرام آماده مشاوره به شما مشتریان عزیز هستند.
قیمت کک نفتی میتواند به صورت مستقیم بر روی خرید آن اثرگذار باشد. مدل اسفنجی دارای کلوخههای سخت و شکل متخلخل است که به رنگ سیاه بوده و با توجه به خاصیت فیزیکی و شیمیایی که دارد، میتواند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. نوع سوزنی نیز از جمله کک تولید شده در فرآیند تاخیری است که در مقایس انبوهتری تولید شده و در فشارهای بالا به مواد قابل استفاده در برخی صنایع تبدیل میشود. کاربردهای محصولات تولید شده در فرآیند تاخیری به نسبت مدلهای سیال و فلکسی کک بیشتر است.
خرید کک نفتی
عوامل موثر بر خرید کک نفتی شامل موارد زیر هستند:
- نرخ تقاضا: تقاضای بالا برای فولاد و سایر محصولات فلزی میتواند باعث افزایش نرخ کک نفتی شود. همچنین افزایش نرخ ساخت و ساز و توسعه صنعتی در کشورهای در حال توسعه نیز میتواند به افزایش تقاضا برای کک نفتی منجر شود.
- عرضه: عرضه کک نفتی نیز بر خرید آن تأثیر دارد. افزایش تولید کک نفتی توسط شرکتهای تولید کننده و وارد کننده میتواند باعث کاهش نرخ آن شود.
- نرخ تبدیل ارز: نرخ تبدیل ارز نیز از عوامل موثر بر خرید کک نفتی است. در صورت کاهش ارزش پول محلی نسبت به پول خارجی، قیمت کک نفتی بالا میرود.
- تغییرات قیمت نفت: قیمت نفت نیز به طور مستقیم بر قیمت کک نفتی تأثیر میگذارد. با افزایش قیمت نفت، قیمت کک نفتی نیز افزایش مییابد.
- تحریمهای اقتصادی: تحریمهای اقتصادی علیه کشورها میتواند تأثیر بر خرید کک نفتی داشته باشد. در صورتی که یک کشور تحریم شده باشد، امکان خرید کک نفتی در بعضی از کشورها به شدت محدود میشود.
نحوه تشخیص انواع کک نفتی
کک نفتی به شکلهای مختلف وجود دارد که خواص هر کدام با یکدیگر متفاوت است. به عنوان نمونه مدل اسفنجی مقدار ماده فرار بیشتری نسبت به سایر محصولات دارد. در مقابل کک سوزنی مقدار کربن بیشتری دارد و برای برخی از صنایع مناسب است. شیوه تشخیص انواع کک نفتی کلسینه شده توسط افراد حرفهای انجام میشود.
ساختار و ترکیب شیمیایی هر کدام از انواع ککهای نفتی موجود در بازار متفاوت است. با بررسی و آنالیز بخش درونی این محصولات و نگاه به مواد اولیه خام، میتوان تا حدود زیادی در مورد تفاوتهای آن اطلاعات کافی کسب کرد. پترولیم کک به دلیل این که از عنصر کربن تشکیل شده است به عنوان یک شبکه پلی کربنی محسوب میشود. شیوه شناخت دقیق این محصول آن است که در صورت نیاز به خرید کک نفتی، خرید از یک مجموعه معتبر انجام شود.
پرفروش ترین نوع کک نفتی چیست؟
با توجه به تنوع ککهای نفتی قابل خریداری، شناخت نیاز یک صنعت باعث میشود تا صنایع فعال امروزی بر حسب تولیدات خود، انواع ککهای نفتی را خریداری کنند. پرفروشترین نوع کک نفتی قابل خریداری، مدلهایی هستند که با فرآیند تاخیری تولید میشوند. فرآیند تاخیری در تولید انواع ککهای نفتی تاثیرگذارند که از جمله محصولات تولید شده این گروه میتوان به کک اسفنجی و سوزنی اشاره کرد.
کک نفتی چیست؟
کک نفتی یا (Petroleum Coke) همانطور که از اسمش هم مشخص است یک محصول نفتی است. مادهی اصلی تشکیل دهندهی کک نفتی کربن است و یکی از محصولات فرعی پالایش نفت خام است. علاوه بر کربن، کک نفتی دارای موادی چون نیکل، گوگل و انادیوم است. در این متن سعی شده که شما را با موارد موثر بر تعیین قیمت کک نفتی و همچنین نکاتی که باید در خرید کک نفتی رعایت شود آشنا کنیم. در دنیا کشور چین بالاترین درصد تولید کک نفتی را دارد.
نحوهی تولید کک به این صورت است که از ته ماندههای سنگین نفتی طی فرآیندهایی شامل تجزیه حرارتی، پلیمریزاسیون و کندانسیون مواد به گاز، مایع و جامد با درصدی از کربن تبدیل میشوند. این ماده محصول نهایی نیست و به آن کک سبز میگویند. بعد از تکلیس شدن، کک نفتی بهدست میآید. کک نفتی در دمای محیط به صورت جامد است. در تجارت گرام، قبل از خرید میتوانید از راههای مختلف با مشاوران مجرب این شرکت در ارتباط باشید. تا از مشاوره همکاران ما بهترین و مناسبترین قیمت مواد معدنی و کربنی داشته باشید.
نحوه تشخیص انواع کک نفتی
کک نفتی به شکلهای مختلف وجود دارد که خواص هر کدام با یکدیگر متفاوت است. به عنوان نمونه مدل اسفنجی مقدار ماده فرار بیشتری نسبت به سایر محصولات دارد. در مقابل کک سوزنی مقدار کربن بیشتری دارد و برای برخی از صنایع مناسب است. شیوه تشخیص انواع کک نفتی کلسینه شده توسط افراد حرفهای انجام میشود.
ساختار و ترکیب شیمیایی هر کدام از انواع ککهای نفتی موجود در بازار متفاوت است. با بررسی و آنالیز بخش درونی این محصولات و نگاه به مواد اولیه خام، میتوان تا حدود زیادی در مورد تفاوتهای آن اطلاعات کافی کسب کرد. پترولیم کک به دلیل این که از عنصر کربن تشکیل شده است به عنوان یک شبکه پلی کربنی محسوب میشود. شیوه شناخت دقیق این محصول آن است که در صورت نیاز به خرید کک، خرید از یک مجموعه معتبر انجام شود.
پرفروش ترین نوع کک نفتی
با توجه به تنوع ککهای نفتی قابل خریداری، شناخت نیاز یک صنعت باعث میشود تا صنایع فعال امروزی بر حسب تولیدات خود، انواع ککهای نفتی را خریداری کنند. پرفروشترین نوع کک نفتی قابل خریداری، مدلهایی هستند که با فرآیند تاخیری تولید میشوند. فرآیند تاخیری در تولید انواع ککهای نفتی تاثیرگذارند که از جمله محصولات تولید شده این گروه میتوان به کک اسفنجی و سوزنی اشاره کرد.
از تولید تا فروش کک نفتی کلسینه شده
کک نفتی
یکی از محصولات پالایشی نفت، کک نفتی است که به عنوان یک محصول فرعی حاصل از پالایش نفت خام شناخته میشود. این ماده از کربن تشکیل شده و دارای ترکیباتی از گوگرد و فلزات سنگین است. فلزات سنگین موجود در این ماده بیشتر از نوع نیکل و وانادیم است. در این بخش میخواهیم به بررسی جزئیات کک نفتی بپردازیم، لذا در صورت تمایل پیشنهاد میکنیم تا پایان همراه ما باشید.
خواص کک نفتی
از لحاظ شکل ظاهری و ویژگیهای فیزیکی، این ماده دارای رنگ خاکستری مایل به تیره است که از تقطیر تخریبی نفت خام ایجاد میشود. کک نفتی دارای ظاهر لانه زنبوری است که در حلالهای آلی حل نمیشود. این ماده در صنایع امروزی با نام پترولیم کک نیز شناخته میشود. ویژگیهای ساختاری این ماده باعث شده است تا بسیاری از صنایع امروزی از آن برای بهبود تولیدات خود استفاده کنند. ککهای نفتی، دارای وزن مولکولی زیادی هستند که به شکل زنجیروار به یکدیگر متصل شدهاند. برخی از آنها بدون رطوبت بوده و برخی دیگر دارای رطوبت ناچیز هستند.
انواع کک نفتی
از لحاظ دستهبندی میتوان کک نفتی را متناسب با نوع تولید و کاربردهای آن به دسته بندیهای زیر تقسیم کرد:
- کک اسفنجی (تاخیری)
- کک سوزنی
- کک ساچمهای
- کک کاتالیست
ترکیب و فرآیندهای تولید هر یک از انواع کک نفتی لیست شده در بالا متفاوت هستند. به عنوان نمونه کک کاتالیست، دارای کربن زیادی است که بیشتر در بازیابی نفت مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده میتواند مولکولهای موجود در زنجیره محصولات مختلف را به راحتی جداسازی کند. از لحاظ خلوص، کک کاتالیست، ناخالص است و برای به کارگیری به عنوان سوخت مناسب است.
نکات خرید کک نفتی
کک نفتی دارای گریدهای مختلف است که خریداران باید با توجه به نیاز صنایع خود، متناسبترین گرید را انتخاب و خریداری میکنند. پترولیوم کک در گریدهای کلسینه شده، گرین کک، کم سولفور و پرسولفور قابل خریداری است. مشتریان با توجه به نیاز خود و همچنین محل مصرف کک، باید ابتدا جزئیات تشکیل دهنده کک نفتی را مورد آنالیز قرار دهند تا بتوانند متناسبترین محصول را انتخاب و خریداری کنند.
عوامل تاثیر گذار بر قیمت کک نفتی
یکی از مهمترین مسائل در هنگام خرید کک نفتی این است که مشتریان بتوانند در مورد عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت محصول، اطلاعات خود را افزایش دهند. شیوه فرآوری کک نفتی، متریال به کار رفته در تولید محصول، میزان خلوص ماده، گرید کک نفتی، میزان عرضه و تقاضا، میزان تورم اقتصادی، فروشنده و غیره هر کدام به صورت مجزا بر روی قیمت کک نفتی اثرگذار هستند. خریداران با انتخاب فروشگاه مجاز و معتبر میتوانند بهترین کک نفتی را با درصد خلوص بالا خریداری کنند.
کاربرد کک نفتی در صنعت
پترولیم کک یا کک نفتی کاربردهای مختلفی دارد که اصلیترین آن به عنوان یک ماده کلیدی در تولید الکترودهای کربنی به منظور بازیابی آلومینیوم مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده کاهنده متالورژیکی است که در تولید برسهای کربنی، سایندههای کاربید سیلیکونی، کربن ساختاری و غیره کاربردی است. از دیگر کاربردهای کک نفتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سوخت
- تولید آندهای سلولهای الکترولیتی
- کاربید کلسیم و سیلیکون
- تولید الکترود به منظور تولید فسفر
- تولید گرافیت
روش تولید یا ساخت کک نفتی
کک نفتی به صورت خاص طی فرآیند کراکینگ تولید میشود. این شیوه به گونهای است که از طریق آن، هیدروکربنهای زنجیرهای نفت، به واحدهای کوچکتر تقسیم میشوند. کک نفتی محصول کربنازیسیون برشهای سنگین هیدروکربنی نفت با دمای جوش بالا است که کیفیت تولید این محصول میتواند بر روی قیمت نهایی آن اثرگذار باشد. بسیاری از تولیدیهای مختلف به دنبال انتخاب و خرید کک نفتی با درصد خلوص بالا هستند. شیوه فرآوری این ماده بسیار مهم است و میتواند کیفیت نهایی محصول را دستخوش تغییرات کند.
تامین یا تهیه کک نفتی در تجارتگرام
کک نفتی یکی از مواد کاربردی صنایع امروزی است که در انواع مختلف قابل خریداری است. امروزه بسیاری از صنایع تولیدی به خصوص صنایع فولادی، برای این که بتوانند بهترین محصول را با قیمت مناسب تولید کنند، نیاز به استفاده از کک نفتی دارند. در این بخش به معرفی جزئیات این محصول پرداخته شده است. خریداران برای این که بتوانند این ماده را با درجه کیفی بالا خریداری کنند، میتوانند از طریق بخش فروشندگان تجارتگرام این کار را انجام دهند. تجارتگرام با ایجاد یک بستر مناسب در این زمینه سعی کرده است تا واسطههای فروش را حذف کند.
اطلاعات فنی کک نفتی
آنالیز ۰۱
رطوبت کل
حداکثر ۲٪
خاکستر
حداکثر ۰.۶٪
گوگرد
حداکثر ۰.۵٪
کربن ثابت
٪۸۶-۸۹
نیتروژن
حداکثر ۱.۸۹٪
وانادیوم
حداکثر ۵۰۰ PPM
سدیم
حداکثر ۱۰۰۰ PPM
آهن
حداکثر ۱۰۰ PPM
نیکل
حداکثر ۲۰۰ PPM
مواد فرار
٪۹-۱۴
شاخص سختی گروو
۴۰-۸۰
ارزش حرارتی ناخالص
حداقل ۸۴۰۰
ارزش حرارتی خالص
حداقل ۷۵۰۰
دانهبندی
حداکثر ۵۰-۰ میلیمتر
آنالیز ۰۲
رطوبت کل
حداکثر ۲٪
خاکستر
٪۰.۶
گوگرد
٪۲.۵-۴.۵
کربن ثابت
٪۸۶-۸۹
نیتروژن
حداکثر ۱.۸۹٪
وانادیوم
حداکثر ۵۰۰ PPM
سدیم
حداکثر ۱۰۰۰ PPM
آهن
حداکثر ۱۰۰ PPM
نیکل
حداکثر ۲۰۰ PPM
مواد فرار
٪۹-۱۴
شاخص سختی گروو
۴۰-۸۰
ارزش حرارتی ناخالص
حداقل ۸۴۰۰
ارزش حرارتی خالص
حداقل ۷۵۰۰
دانهبندی
حداکثر ۵۰-۰ میلیمتر
سفارش کک نفتی
محصولات مشابه
سوالات متداول مشتریان درباره کک نفتی
برای اطلاع از آنالیز موجود و جزئیات بیشتر، لطفاً با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید. همچنین، قابلیت انجام آنالیزهای درخواستی بر اساس نیاز مشتریان نیز وجود دارد.
تمامی محصولات در تجارتگرام به واحد تن به فروش میرسند. حداقل مقدار سفارش برای تمامی محصولات یک تن است و حجمهای بیشتر نیز بسته به نیاز مشتری قابل ارائه است.