نتیجه ای یافت نشد
برای اطلاع از قیمت سایر
محصولها مجددا تلاش کنید و یا با پشتیبانی تماس بگیرید
نتیجه ای یافت نشد
برای اطلاع از قیمت سایر
محصولها مجددا تلاش کنید و یا با پشتیبانی تماس بگیرید
در بحث ساخت و ساز و ساختمانسازی صنایع مختلف، مشکل رطوبت و زنگزدگی بسیار مهم و بحثبرانگیز است. رطوبت میتواند بهآرامی موجب زنگزدگی و ویران شدن هر سازهای شود. بهخصوص در فلزات آهنی و فولادی که یک نقطه ضعف حساب میشود، اما با استفاده از ورقهای گالوانیزه که با انجام واکنش خاصی پوششی از جنس روی بر روی آهن یا فولاد قرار میگیرد، میتوان این سازهها را عایقبندی کرده و از زنگزدگی محافظت نمود. استفاده از ورقهای گالوانیزه از بهترین راههای جلوگیری از خوردگی میباشد که از نظر قیمت نیز در مقایسه با راههای دیگر بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
مهمترین عامل برای انتخاب ورق گالوانیزه، تعیین جایگاه مصرف آن است. این امر در مورد خرید ورق گالوانیزه نیز صدق میکند. طبیعی است که برای مواردی که به صورت مداوم در شرایط خورنده و یا مجاورت با آب قرار دارد، باید از نوع ورق تولید شده از روش گالوانیزۀ گرم استفاده کرد. در ادامه به این اشاره خواهد شد که ضخامت فلز روی در این روش بیشتر بوده ( از 100 تا 130 میکرومتر) و محافظت بیشتر و طولانی مدتتری از محصول انجام میشود، اما دارای ظاهر کدر و مات هستند که رنگپذیری خوبی ندارند.
درحالیکه در موارد دیگر که محصول نهایی در شرایط و محیط خورنده قرار ندارد بهتر است از روش سرد استفاده کرد که هم در برابر آسیبهای جزیی محافظت لازم را ایجاد میکند و هم ظاهری زیبا و درخشان دارد که استفاده از آن را در موارد تزیینی و دکور منزل هم مناسب میکند. ضخامت روی در این روش که به روش سرد معروف است حدود 25 میکرومتر میباشد. درصورتی که برای قیمت ورق گالوانیزه نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید، کارشناسان ما در تجارت گرام آماده مشاوره به شما مشتریان عزیز هستند.
قیمت لحظهای ورق گالوانیزه به مقدار، ضخامت و نوع آن بستگی دارد. شرکتهای متفاوتی در ایران تولید میکنند که کیفیت کالا و نوع تولیدشان از یکدیگر متمایز است. علاوه بر موارد ذکر شده نوسانات در قیمت ارز و بازار نیز بر تعیین قیمت نهایی تاثیرگذار خواهد بود. به دو صورت رول و صفحهای عرضه میشود. رولهای در عرضهای 1000 و 1250 میلیمتری تهیه میشوند. کارخانههای معتبر در داخل کشور را تولید میکنند؛ از جمله شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان، مجتمع فولاد تاراز شهرکرد، شرکت ورق خودروی چهارمحال و بختیاری، کارخانۀ نورد و لولۀ سمنان و مجتمع فولاد رویاندود کاوه.در کل این موارد بیشترین تاثیر را بر روی قیمت روز ورق گالوانیزه دارند.
بررسی خواص و کاربردهای ورق گالوانیزه در صنعت فلزی
ورق گالوانیزه، ورقی است که از طریق گالوانیزه کردن یا پوشش دادن روی آن با لایهای از روی و یا آلومینیوم، مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارد. برخلاف ورقهای فولادی معمولی، ورق گالوانیزه قابلیت مقاومت در برابر آب و هوای مرطوب و اثرات زیانبار آن را داراست.
مزایای ورق گالوانیزه در صنعت فلزی عبارتند از:
مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی، به خصوص در معرض آب و هوای مرطوب
قابلیت پوشش دادن و رنگ آمیزی با رنگهای مختلف
قابلیت انعطافپذیری و تنظیم شکل برای استفاده در انواع سازهها و محصولات فلزی
قابلیت بازیافت و استفاده مجدد از آن بعد از استفاده
از کاربردهای ورق گالوانیزه در صنعت فلزی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در ساخت سازههای فلزی مختلف از جمله سازههای ساختمانی، نردهها، پلها و تابلوهای تبلیغاتی
در صنایع خودروسازی و وسایل نقلیه جهت تولید قطعات فلزی
در صنایع ماشین سازی و تولید قطعات مختلف فلزی
در صنایع لولهسازی برای تولید لولههای فولادی
در صنایع بستهبندی برای تولید انواع بستههای فلزی
در تولید انواع محصولات فلزی مانند کارتابلها، دیوارکوبها، ظروف و کارتنهای فلزی.
روشهای مختلفی برای گالوانیزه کردن ورقها وجود دارد که هر کدام از آنها مزایا و معایب خود را دارند. در ادامه به معرفی این روشها و مقایسه آنها پرداخته میشود:
روش حمام گالوانیزه: در این روش، ورقها با قرار دادن در حمامی از جوشکاری مایع (مخلوطی از روی خالص و ترکیبی از آن با روی) پوشیده میشوند. این روش بسیار سریع و کارآمد است، اما قابلیت کنترل محلول در این روش کم است.
روش فلاکس گالوانیزه: در این روش، ورقها با فلاکس (یک ماده شیمیایی که به منظور حفاظت از سطح فلزات در برابر اکسیداسیون و خوردگی استفاده میشود) پوشیده میشوند و سپس در حمام جوشکاری مایع گالوانیزه میشوند. این روش به دلیل عدم لزوم استفاده از انواع مختلف فلزات، هزینه کمتری دارد و محصولات آن نیز کیفیت بالاتری دارند.
روش الکترولیتیک گالوانیزه: در این روش، ورقها در حمام الکترولیتی قرار میگیرند.
روش پلاسمایی گالوانیزه: در این روش از بخار روی استفاده میشود که در یک محفظه خلاء تولید شده و سپس با تماس با ورق، به آن القا میشود. این روش دارای کیفیت بالایی است و قابلیت کنترل بیشتری نسبت به روشهای دیگر دارد، اما هزینه آن بالاتر است.
روش شیرینگ گالوانیزه: در این روش، فلزات مذاب (روی و ترکیبی از آن با روی خالص) به صورت پودری در حالت گرانولی به سطح ورق اعمال میشود. این روش نیز دارای کنترل بیشتری نسبت به روش حمام گالوانیزه است، اما هزینه آن بیشتر است.
روش روکش پودری گالوانیزه: در این روش، ورقها ابتدا با فیلم پودری گالوانیزه شده و سپس با استفاده از حرارت، فیلم روی ورق ذوب میشود. این روش دارای هزینه کمتری نسبت به روشهای دیگر است و قابلیت اعمال رنگ را نیز دارد.
در کل، روشهای مختلف گالوانیزه کردن ورقها با توجه به نیازها و بودجه مورد نظر، انتخاب میشوند. هر یک از این روشها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و باید با دقت و با توجه به نیازهای پروژه، یکی از آنها انتخاب شود.