خبرصنعت ریخته‌گری

افزایش سرمایه فولاد هرمزگان برای توسعه پروژه‌های بزرگ صنعتی

۲۶ اسفند ۱۴۰۴

۱ دقیقه مطالعه

افزایش سرمایه فولاد هرمزگان برای توسعه پروژه‌های بزرگ صنعتی

با برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام، سرمایه شرکت فولاد هرمزگان از ۱۳ هزار میلیارد تومان به ۱۳ هزار و ۹۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت. این افزایش سرمایه، از محل سود انباشته شرکت انجام شده و هدف آن تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای از جمله پروژه‌های ستاره سیمین هرمز، نوین الکترود اردکان و توسعه زیرساخت‌های خلیج فارس است.

علیرضا رحیم، مدیرعامل فولاد هرمزگان، در این مجمع اعلام کرد که پروژه نوین الکترود اردکان — به‌عنوان یکی از شرکت‌های استراتژیک تولید الکترود — به بهره‌برداری رسیده و محصولات خود را روانه بازار کرده است. به گفته او، دیگر پروژه‌ها نیز با پیشرفت مطلوب در حال اجرا هستند و افزایش سرمایه اخیر، گامی مهم در مسیر تکمیل آن‌ها محسوب می‌شود.

رحیم همچنین از اجرای ۲۹ پروژه جدید و احداث مگامدول یک‌میلیون و ۷۲۰ هزار تنی فولاد خبر داد و افزود: «منابع مالی از طریق بورس و تسهیلات بانکی تأمین شده و بر اساس اولویت‌بندی توسعه زیرساخت و بهره‌وری به پروژه‌ها اختصاص می‌یابد.»

او با اشاره به سختی‌های سال ۱۴۰۴ و تلاش کارکنان شرکت، ابراز امیدواری کرد تا در سال ۱۴۰۵ بخش عمده پروژه‌ها به نتیجه برسند و فولاد هرمزگان بتواند از ظرفیت اسمی تولید تختال عبور کند. این موفقیت، نقطه آغاز مرحله جدیدی از توسعه و ارتقای بهره‌وری در مجموعه فولاد هرمزگان خواهد بود.